Goed nieuws!

Reinaert Software is nu officieel gecertificeerd om het POM-betalingssysteem te integreren in onze software voor naschoolse kinderopvang.

Wat betekent dit voor jou als klant?
Met POM kunnen ouders nu snel, veilig en eenvoudig betalingen doen voor naschoolse opvang via onze software. Een belangrijk voordeel van POM is het gebruik van QR-codes voor betalingen. Ouders ontvangen een digitale factuur met een QR-code die ze eenvoudig kunnen scannen met hun smartphone. Met slechts een paar klikken is de betaling afgerond, zonder gedoe met manuele overschrijvingen of extra administratieve handelingen.

Waarom hebben we voor POM gekozen?
POM staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke, veilige en efficiënte betalingsoplossingen. De integratie van QR-codes biedt extra gemak: het proces verloopt snel en foutloos. Dit zorgt niet alleen voor een verbeterde ervaring voor ouders, maar ook voor een volledig geautomatiseerd facturatieproces voor opvangcentra, dat zowel tijd als kosten bespaart.

Wat betekent dit voor de kinderopvang?
Kinderopvanginitiatieven profiteren van een vlottere administratie en minder tijd besteed aan het opvolgen van betalingen. Ouders ontvangen automatisch betalingsverzoeken via onze software, en dankzij de QR-codes is betalen nog nooit zo eenvoudig geweest.

Bij Reinaert Software blijven we investeren in innovatieve oplossingen om jouw werk makkelijker te maken. De POM-certificering en de introductie van QR-codebetalingen zijn belangrijke stappen om onze software verder te verbeteren en nog beter af te stemmen op de behoeften van naschoolse opvangcentra.

Wil je meer weten over hoe deze nieuwe functionaliteit werkt?
Neem contact met ons op! We helpen je graag verder.