Uw toekomst met Reinaert is verzekerd …

  • Reinaert meets Tjek   •   4 Februari 2019
Reinaert en Tjek samenwerking

Reinaert de vos en het Tjek®-beertje kunnen het ondertussen heel goed met mekaar vinden. Dat kon niet zonder gevolgen blijven. Frank en Nick slaan de handen nu volledig in elkaar.

Frank: “Het einde van mijn loopbaan nadert. Dat geldt eigenlijk ook voor de huidige versie van Reinaert. Ik heb de ambitie om af te ronden in schoonheid: met een nieuwe versie van Reinaert, online, in de cloud, voor mijn klanten, met prima ondersteuning. Ik keek al een poos uit met wie ik dat zou kunnen realiseren. Met Nick heb ik een klik. Velen kennen hem al van Tjek® en/of het Ouderportaal. Nick, met de mensen die hem omringen, is de geknipte persoon.”

Nick: “Door de installaties van Tjek® en het Ouderportaal kwam ik veel in contact met verschillende Reinaert-gebruikers, altijd kwam ik tot dezelfde conclusie: Reinaert-klanten zijn tevreden klanten, dankzij de jarenlange inspanningen van Frank. Het was dan ook geen moeilijke beslissing om met Frank in zee te gaan. Het programma Reinaert sluit ook perfect aan op onze visie om een totaalpakket van kwalitatieve tools te kunnen aanbieden voor de opvang.”

De toekomst is verzekerd

Om uw toekomst met Reinaert te verzekeren neemt Eurocom Software bvba de aandelen van FDEM bvba over en wordt Nick de nieuwe zaakvoerder en bezieler. Frank blijft nog minstens tot medio 2021 fulltime verbonden aan het Reinaert-project om de gebruikelijke ondersteuning te continueren, zijn knowhow door te geven en bepalend te zijn voor de ontwikkeling van de online Reinaert.

We vertrouwen erop dat ons project jouw sympathie en vertrouwen zal wekken. Contacteer ons gerust met je vragen en feedback.